• 2024 a'oa'oga e leai se pefu o granules kalaka fa'amama ma pauta kalaka.
  • 2024 a'oa'oga e leai se pefu o granules kalaka fa'amama ma pauta kalaka.

2024 a'oa'oga e leai se pefu o granules kalaka fa'amama ma pauta kalaka.

A'oa'oga fa'agasologa fa'agasologa o laina kalaka fa'amama fa'amama ma pa'u kalaka

a

O le ulufale atu i le paʻu o le garlic dehydrated and dehydrated garlic granule production workshop. Here is the laboratory, sample room, and change room.O oloa uma e lafo atu e tatau ona fa'amaufa'ailoga ma teu mo le tausaga e tasi.Muamua, e faigofie le faʻatusatusaina o le lelei i le lumanaʻi ma faʻamautinoa vaega eseese o oloa, ia tutusa lelei.O le lona lua o le fa'ataga lea o su'esu'ega i tua pe a tula'i mai ni fa'aletonu i le lumana'i.

e

Soso'o ai le fa'aa'oa'oga mo le fa'agaioiina o le pa'u kalaka.O le ala lea i totonu o le mafutaga faaleaoaoga faapea foi ma le va'aiga.I lenei auala, o le gaosiga i totonu e mafai ona iloa i le tioata.E le toe popole tagata fa'atau i le manogi o le kalaka pe a asiasi mai.

i

Muamua, se'i o tatou va'ava'ai i le a'oa'oga atoa e leai se pefu o pa'u kalaka fa'amama ma le pauta kalaka.

o

O fasi kalaka toe fa'amamago i le fogafale muamua e fa'ae'e i luga i le fogafale lua e ala i le lifi.O le faamuamua muamua o le aveese lea o le paʻu o le kalaka, ma i le taimi lava e tasi e pasi atu i se meafaigaluega e aveese ai le paʻu kalaka.A uma mea uma, e le mafai ona i ai se pauta i le gaosiga o granules garlic.

u

Ona o'o atu lea i le masini lona lua, aveese le pa'u kalaka.
O le paʻu o le kalaka i totonu o le kalaka o se ulu tiga foi ma e afaina ai le lelei o le oloa, o le mea lea o le isi laasaga o le toe aveese lea o le paʻu o le kalaka i totonu o fasi kalaka.

f

I le taimi lava e tasi, aveese le kalaka ma le paʻu o le kalaka mai fasi kalaka.

g

Toe aveese le pa'u o le kalaka.Ole taimi nei ua fa'aitiitia le pa'u o le kalaka ma o lo'o i ai nai fasi fasi kalaka i totonu ole pa'u kalaka.O lea ituaiga kalaka e mana'omia ona toe fa'agaioia e piki ai le pa'u o le kalaka mo le gaosiga.

h

Ona alu ai lea i totonu o le masini faʻaumatia ma lua lanu lanu, ona ulufale atu lea i le faagasologa o le gaosia o granules garlic.

a

E mautinoa lava o lo'o iai le pa'u kalaka o pa'u kalaka o lo'o gaosia, o lea e tatau ai ona fa'amama muamua le pa'u kalaka.

e

I le taimi lava e tasi, o le paʻu o le kalaka i totonu o le garlic granules e aveese, ona pasi atu lea i le lanu faʻalua faalua e aveese ai ulu uliuli ma maʻila pala i totonu o le garlic granule.Ma le mea mulimuli, e alu i le AI atamai faʻamatalaga masini e faʻamautinoa ai e leai se isi mea leaga ma tuʻu i totonu o le faleteuoloa oloa semi-maea.
Pe a faʻapipiʻi, e alu i totonu o se faʻailoga uʻamea ma faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga eseese o le tagata faʻatau.O nisi o lo'o afifi sa'o i afifi masani, 12.5 kilokalama i le taga, 2 taga i le atigipusa, o nisi i taga pepa kraft, ma isi i afifi laiti, e pei o le 5 pauna i le taga.
Ole fa'atomuaga pu'upu'u lea ile gaosiga ole kalaka fa'amama.Mo nisi fa'amatalaga auiliili, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou aufaigaluega fa'atau.


Taimi meli: Mati-04-2024